InCarBlue rablásgátló

Mit nyújt az InCarBlue eszköz?

  • incartec-blue-bluetooth-inditasgatloMind a hagyományos, mind az Easy-Go járműveknél gyors azonosítást, és azonnali indíthatóságot kínál.
  • Lehetővé teszi a biztonságos motor leállítást, buzzer előjelzést a vezetőfülkében, vészvillogás, gyári kürt, vagy szirénajelzés.
  • Védett FET-es (feszültségvezérelt áramforrás) kapcsolódás az irányjelzőkhöz.
    PIN 2 kóddal védett Beállítás menü, melyben a telefonok párosítása, a törlés, és biztonsági funkciók beállítása érhető el.
  • A hibakódmentes működéshez alapban zárt blokkolás áramkör, lehetővé teszi a kommunikációt egyéb GPS egységgel, illetve távoli elérést biztosít az operátornak.
  • GPS központok, flottakezelők számára lehetővé teszi a távoli sofőr azonosítást, valamint státusz kimenetet biztosít egyéb elektronikának, vezérlésnek.
  • Központizár vezérlés automatikusan, és választható Keyless funkció.

Gépjárművédelem új generációja, mely ötvözi magában az indításgátló-rablásgátló-riasztó funkciókat, miközben maximális felhasználói kényelmet nyújt. Mindehhez csupán BLUETOOTH képes mobiltelefonra van szükség, amit „feltanítunk” az InCarBlue eszközre, ezt követően a rendszer üzemkész, és automatikusan működik. Egy eszköz maximum 5 telefonhoz állítható be, ezen kívül nincs szükség semmilyen jeladóra, vagy egyéb segédeszközre.

A felhasználói igények figyelembe vételével többféle működési mód állítható be. Választhatja az indítás és rablásgátlás üzemmódot, késleltetett azonosítást, indításgátlást, biztonsági üzemmódot, vagy a másodlagos azonosítás lehetőségét. Mindig az egyéni helyzetek határozzák meg a beállítások célszerűségét. Nem kell tartania attól sem, hogy lemerült telefonnal nem tudja működtetni a rendszert, ugyanis a PIN kódos vészkikapcsolás, és szerviz üzemmód ekkor is működőképes. Az InCarBlue eszköz használata nem foglalja el a telefon Blutooth szolgáltatását, így minden kiegészítő szolgáltatás, zene lejátszás igénybevehető a védelmi eszköz használata mellett is.