Gyors, precíz beszerelés

Nagyon fontos számunkra, hogy az elvégzett munka után egy elégedett Ügyfél távozzon tőlünk. Ehhez elengedhetetlen, a pontosság és a precizitás.

Több műhelytől eltérően, mi nem azt kérjük ügyfeleinktől, hogy hozza el az autóját "kedden valamikor" és majd elviheti kedden este vagy szerdán valamikor. Hozzánk mindig pontos időpontra hozhatja autóját.

Amennyiben ez megtörténik,  az autó átvétele után azonnal nekiállunk a szerelésnek. Így tudjuk garantálni, hogy ügyfeleink egy maximum 2,5 óra múlva (az autó bonyolultságától függően) már el is viheti kész autóját. Rengeteg visszajelzést kapunk arról, hogy ez mennyire pozitívan jön le az Ügyfelek körében. Teljesen kiszámíthatóvá teszi az egész napját és nem kell azon idegeskednie, hogy mikor jöhet az autóért.

A szerelést végég lehet nézni, a helyszínen meg lehet várni. Nincs benne semmi titok és nem is várjuk el senkitől, hogy otthagyja autóját és a slusszkulcsot.

Minden esetben odafigyelünk arra, hogy karcolások vagy bármilyen más sérülések nélkül adjuk vissza az autót tulajdonosának. Mindeddig 100%-os rátával sikerült minden beszerelést elvégezni.