Diamond Lock váltózár

Akció! 49.900 Ft beépítve

Diamond Lock váltózárA Diamond Lock váltózár használata egyszerű, és kényelmes, megjelenésük esztétikus. A váltózár gépjármű specifikus, a manuális típusoknál a lezárás helye a hátrameneti fokozat, automata sebváltós járműveknél a P állás. A váltózár működése azon az elven alapul, hogy zárt állapotban rögzíti a váltókart, megakadályozva ezzel a jármű mozgását, és a váltó működését. A Diamond Lock váltózár a mechanikai behatásokkal szemben rendkívül ellenálló, a speciális kialakításnak, valamint az (edzett) acél toknak köszönhetően. A váltózár teljes védelmet biztosít a fűrészelési, fúrási, a vésési valamint a savazási, vagy a folyékony nitrogénes fagyasztási eljárással szemben. A váltózár szerkezeti elemei 60 HRC keménységű felületi edzést kapnak az előállítás során. A váltózár edzett acél tüskéje 16 mm-es átmérőjével rendkívüli merevséget és robosztusságot biztosít. A váltózár szerelés oldhatatlan kötéssel történik. A váltózár beszerelés során a konzolvas oldhatatlan kötését úgy alakítják ki, hogy a speciális törőfejes csavarokat a szükségesnél kicsit tovább húzzák, ennek következtében a csavar fej része leszakad. Az így felfogatott váltózár a későbbiek során kizárólag műhelyben speciális szerszámokkal távolítható el.

Az edzett acél tokban elhelyezett KABA váltózár szerkezetben 24 edzett csap pár található, melyek négy lépés mélységig variálhatók, így biztosítva a kód kombinációk megszámlálhatatlan variációját. A váltózár kétoldalas kulcsának másolása szinte teljesen kizárt, mivel a kód egy speciális marási eljárással kerül a kulcsra, és a bevezető élekre. A váltózár szerkezet, így biztosít védelmet az illetéktelen nyitási eljárások ellen. A KABA váltózár szerkezet 20 országban szabadalmazott váltózár betét, mely megfelel a B5454, EN 1303 5-ös osztály szabvány követelményeinek.

Folyamatos fejlesztésekkel biztosítjuk a váltózár beszerelés megfelelő műszaki hátterét, annak érdekében, hogy valamennyi ügyfelünk rendelkezésére tudjunk állni.

A Diamond váltózárakra minden esetben 5 év garanciát vállalunk.

Diamond Comfort Lock váltózár

Akció! Ára: 49.900 Ft beépítve

valtozar-szerkezetA Diamond Comfort Lock váltózár esztétikus, egyszerű és kényelmes kezelhetőséget biztosít. Ennél a váltózár típusnál már nem kell bajlódni az acéltüskével. Csupán a kulcs használatával oldható a váltórudazat blokkolása. A váltózár a váltókart hátrameneti fokozatban rögzíti, és megakadályozza az előremeneti fokozatok használatát. A váltózár kialakítása autóspecifikus, beszerelése során a konzolvas az autó gyári csavarpontjaihoz illeszkedik, és fúrás nélkül, oldhatatlan kötés alkalmazásával kell felfogatni. A váltózár biztonságát a zárbetét két oldalán elhelyezett 24 csap pár szavatolja, melyek 4 lépés mélységig variálhatók, így a kód kombinációk számtalan variánsát adják. A váltózár kulcsa szinte másolhatatlan, egy speciális marási eljárás során kerül a kód a váltózár kulcsra és az élekre. Autója biztonsága érdekében pótkulcsot csak a gyárban, aláírás, jelszó és kódkártya ellenében lehet készíttetni - ha Ön nem teszi lehetővé, hogy illetéktelenekhez kerüljenek az azonosító adatok, akkor nem tudnak az Ön nevében pótkulcsot csináltatni.