Construct váltózár

Akció! Ára: 65.900 Ft beépítve

construct

Kidolgozás

A Construct váltózár járműspecifikus kialakítású, manuális váltónál rükverc fokozatban, automataváltónál parkoló fokozatban zár. A váltózár szerkezet nehezen hozzáférhető helyen a karosszériához van rögzítve, ahol fémkonzolok segítségével a váltókar működését gátolja. A váltózár szerkezet felfogatása oldhatatlan kötéssel történik, ezáltal is növelve a biztonságot. A Construct váltózár kulcsa speciális kiképzésű, így í kulcs profilja és a zárcsapok elhelyezkedése a kombinációk széles választékát adják. Biztonsági intézkedésként kulcsmásolást csak a jótállási jegy és kódkártya ellenében lehet kezdeményezni. A Construct váltózárat úgy alakították ki, hogy ne lehessen véletlenül bezárni. A váltózár beszerelés után roncsolás nélkül, kéziszerszámokkal nem távolítható el. A váltózár a hőmérsékletváltozásnak, és a vegyi hatásoknak is ellenáll.

Kezelése

A váltózár zárása, és nyitása a zárba helyezett kulcs 180 fokos elfordításával történik. A zár a boksz síkjában marad, nem ugrik ki, és kivenni sem kell. A váltózár beszerelés nem gátolja a gyári alkatrészek működését, és nem zavarja az utastér esztétikáját.

Biztonság

A Construct szabadalommal védett váltózár, a zárbetét minősége a páncélszekrényeknek megfelelő biztonsági besorolással rendelkezik. A váltózár MABISZ minősítéssel, KERMI tanúsítvánnyal, és TÜV Bayern bizonyítvánnyal rendelkezik. A váltózár speciálisan kifejlesztett MUL-T-Lock zárbetétje ellenáll az ismert mechanikai behatolási kísérleteknek fúrás, törés, hőmérsékletváltozás, vegyszerek. Az illetéktelen kulcsmásolás megakadályozására a MUL-T-LOCK egy speciális kialakítású mozgó betéttel rendelkező kulcs, mely a biztonsági fokozat növelése mellett, megakadályozza a kulcsmásolást. A Construct váltózár beszerelés szaktudást igénylő feladat. A váltózár szerelés területén szakemberünk rendelkezik az elengedhetetlen szakismeretekkel, és a váltózár gyártója által kialakított szerelési utasítások figyelembe vételével, a sablonok, és célszerszámok alkalmazásával végzi el a szakszerű váltózár beszerelést.

Ellenállóképesség

A Construct váltózár a mechanikai hatásokkal szemben ellenálló. A váltózár zárbetétje nem törhető fel fúrással, töréssel, zárfésűs módszerrel. Védelmet nyújt a savazással, és a fagyasztással szemben is. A váltózár a folyékony nitrogénnel történő leöntéskor – fagyasztáskor – sem válik törhetővé. A Construct váltózár védelmi képessége nem függ az akkumulátor töltési szintjétől, és az egyéb autóvillamossági berendezések állapotától, működésétől.

Használat és jótállás

A Construct váltózár az üzemeltetés során nincs szükség extra karbantartásra, köszönhető ez a jól kialakított konstrukciónak. A váltózár beszerelés 1-2 órát vesz igénybe, ezt követően kettő darab biztonsági kulcsot, valamint egy kódkártyát bocsátanak a vevő rendelkezésére. Váltózár pótkulcsot kizárólag a kódkártya birtokosa tud készíttetni. Az általunk beszerelt váltózár 5 év garanciális idővel rendelkezik.

Előny a biztosítónál

Construct váltózár eredeti megoldásainak, és kiváló anyagminőségének köszönhetően világszerte elfogadott biztonságtechnikai szerkezet a biztosítócégeknél. Több európai bűnügyi kutatóintézet is alátámasztja a Construct váltózár megbízhatóságát. A Construct váltózár hathatós segítséget nyújt az autó lopás elleni védelmében. A fejlesztés valamint a gyártás 1997-ben ISO 9001, 2004-ben ISO/TS 16949 szabványminősítést kapott.