Cégünkről

Szentmihályi Zsolt vagyok, a Global-Autovéd Kft. ügyvezetője. Örömmel tölt el, hogy hét sikeres, a gépjármű biztonságtechnikában eltöltött év után megalapíthattam új cégem, amely a gépjárművek komplex, mindenre kiterjedő védelmével foglalkozik. A Magyar piacon fellelhető összes mechanikus és számos elektronikus lopás gátló rendszer forgalmazása és szakszerű beépítése a fő profilunk. Tervem megvalósításában, miszerint: "Budapestre kell egy több kerületet átfogó szerviz hálózat" sokat segítettek a szintén régóta a biztonsági szakmában dolgozó társaim, barátaim. Velük együttműködve sikerült elérni, hogy mára tizenhárom budapesti és két pestkörnyéki műhely áll az ügyfeleink rendelkezésére. Az elektronikus rablás gátlók kiépítésére minden műhelyben képzett kollégák dolgoznak. A mechanikus váltózárak és motortér zárak szerelésével kizárólag személy szerint én foglalkozom.

A tervem megvalósult, már csak a szakmai célom kell folytatni. Minél több autót kell megvédeni a tolvajoktól. Hiszen számomra felháborító, hogy Budapesten és környékén számos tanult és jól képzett illető, mások nehezen megszerzett tulajdonát tekintik a magukénak. Gondolom, ezt mindenki érti. Meg kell érteniük, hogy a tolvajokat nem érdekli az autó típusa vagy a színe és főleg nem a tulajdonosa. Egy valami érdekli: eleget kell tenni a megrendelőinek. Márpedig megrendelő mindig lesz, ameddig a közutakon autók közlekednek.

Azt a kérdést soha ne tegyék fel maguknak, hogy miért pont tőlem lopnák el az autóm, mert a mondanivalóm következő része ott lesz a fejükbe. Már miért is ne???

Előzzük meg a bajt közösen!

Üdvözlettel:
Szentmihályi Zsolt