Bear Lock váltózár

Akció! Bear Lock Stiftes váltózár ára: 52.900 Ft beépítve

Akció! Bear Lock Press & Lock váltózár ára: 57.900 Ft beépítve

A Bear-Lock váltózárakat több mint 1500 gépjármű típushoz tervezték meg, így tökéletesen illeszkednek az autó belső teréhez, használatuk egyszerű. Az autó tulajdonos kérésére az oldalablakokra figyelmeztető matricát lehet ragasztani, mely matrica felhívja a tolvaj figyelmét arra, hogy a gépjármű védelmét váltózár biztosítja.

A Bear-Lock váltózár alapja a járműspecifikus konzol, mely nagy szilárdságú acélból készül. Az acélkonzolhoz hegesztik a zárt acéltokot, mely védi a biztonsági zárbetétet. A váltózár így kialakított zárszerkezete ellenáll fúrás, vésés, savazás, fűrészelés minden fajta kísérletének.

Bear Lock Stiftes váltózár

Akció! Ára: 52.900 Ft beépítve

Bear Lock Stiftes váltòzárA Stiftes váltózár a gyártó ajánlása szerint inkább a régebbi típusú gépjárművekhez ajánlott. A váltózár használat során nyitáskor egy 13-19 cm-es acélstiftet kell kivenni a biztonsági kulcs használatával, záráskor pedig behelyezni. A váltózár kulcsát csak kódkártya ellenében lehet másoltatni. A Stiftes váltózár a gépkocsi típusától függően kerül rögzítésre vagy a kardánalagútra, vagy a gyári csavarpontokra. A váltózár rögzítése oldhatatlan kötéssel történik, szakítófejes csavarok használatával, mely technológia lehetetlenné teszi a csavarok eltávolítását.

Bear Lock Press & Lock váltózár

Akció! Ára: 57.900 Ft beépítve

bear-lock-presslock-1A Press & Lock váltózár két fajtáját különböztetjük meg. A Press & Lock váltózár esetében a rögzítés oldhatatlan kötéssel a gyári csavarpontokra kerül, a biztonság növelése érdekében szakítófejes csavarok alkalmazásával. A Press & Lock váltózár nyitásához szükséges csak a biztonsági kulcs, a zárás kulcs nélkül történik.

A Bear-Lock váltózár garanciája rendeltetésszerű használat mellet 5 év. Mindegyik Bear-Lock váltózár típushoz 3 db kulcs és egy kódkártya tartozik. Kulcs rendelése csak kódkártya ellenében lehetséges. A Bear-Lock váltózár ISO 9002 szabványminősítéssel rendelkezik.