lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Hogyan tudunk segíteni a választásban? - Global-Autovéd Kft.

Hogyan tudunk segíteni a választásban?

Gépjárművédelem megválasztása

Ügyfeleinknek legrugalmasabban telefonon tudunk segítséget nyújtani. Számos olyan kérdés fogalmazódhat meg, amit emailben nehézkes megbeszélni, főleg amikor a válasz generálja a következő felvetendő kérdést.

Még inkább így van ez, amikor kevés példányszámban értékesített, vagy tengerentúlról behozott autóról van szó. Ezekben az esetekben – bármilyen széles körű is a váltózárak típus választéka – előfordul, hogy nincs az adott típushoz megfelelő váltózár. Így az ügyfél azzal szembesül, hogy a hosszas keresgéléssel a weboldalról kiválasztott darab még sem megfelelő a számára. Egy telefonhívással az ilyen esetekben sok időt meg lehet spórolni, hiszen a szakember egy pillanat alatt meg tudja mondani, hogy a szóban forgó járműtípushoz van e kifejlesztett váltózár. A motortérzár beszerelhetőségét sok esetben csak a helyszíni szemrevételezés után lehet eldönteni. A riasztó nyújtotta védelem, akkor jöhet szóba az adott típusnál, amennyiben a riasztó programozható a jármű CAN BUS rendszerére, amennyiben ez nem lehetséges akkor az autó védelmét indításgátlóval lehet megoldani.

Ha nem akar sok időt tölteni a megfelelő védelmi rendszer kiválasztásával, akkor válassza a telefonos megkeresést, és kérjen személyre szabott tájékoztatást.

Ide kattintva bővebb információt talál termékeinkről és árainkról.
Hívjon minket, segítünk!
+36 (30) 346-0444